1.3.
Nedenfor har jeg ændret tiderne, så det stemmer overens med at første hold, der oprindeligt skulle have startet den 11.1., starter den 6.4. I andre bliver rykket tilsvarende.
Jer der kun mangler køreprøven. Læg mærke til linket nedenfor så, I kan øve på lovkravene.

 

25.2.
Udmeldingen fra regeringen og Dansk Kørelærer Union, tyder desværre på, at vi ikke bliver åbnet før den 6.4. Skulle miraklet ske, at vi må starte den 15.3. har jeg allerede lavet en ny plan for jer alle. Den kan I se her, hvis det bliver aktuelt.

 

24.2.
Pt. ser det ud til, vi er forbigået igenigen. Enten må vi starte den 15.3. eller den 6.4. Jeg afventer pressemødet kl. 17:30 og udmelding fra Dansk Kørelærer Union og I vil derefter få mere konkret info og ny revideret planlægning her på siden.

 

Til jer der er i gang med kørekortet. Jer der ikke nåede at komme til teoriprøve inden 1. nedlukning, skal stadig holde teorien ved lige. Jeg tænker,  jeg laver en ekstra teoriaften til jer efter vi har åbnet i april.
Jer der ikke nåede at komme til køreprøve inden 1. nedlukning, kan øve lovkravene til bilen via dette link: https://drive4you.dk/praktisk-proeve/

Til jer der oprindeligt skulle have startet mandag den 11.1., er vi nu rykket helt frem med start tirsdag den 6.4. Manøvrebanen er reserveret til mandag den 12.4 og tirsdag den 13.4.

Til jer der oprindeligt skulle have startet tirsdag den 16.2./den 21.4., er vi nu rykket helt frem med start mandag den 10.5. Manøvrebanen er reserveret til onsdag den 12.5 og mandag den 17.5.

Til jer alle. Jeg kan kun bede jer om at have tålmodighed; det er til vores alles bedste. Er der flere der gerne vil bede om en teori-kode, kan I bede om den via en sms til mig. Øv regelmæssigt teori. Særligt jer der ikke nåede teoriprøven inden nedlukningen. Hvis I af en eller anden grund alligevel ikke ønsker at tage kørekortet, eller ønsker at starte på et senere hold, skal I huske at give mig besked. Der er rift om pladserne.

Hold jer opdateret her på siden.